IJsselmuiden 8271RW, NL
+31-851304500
info@wa-ict-solutions.nl

WA ICT SOLUTIONS

Voor al uw systeembeheer en ICT hardware

Created with Sketch.

Systeembeheer

Wat doet u als uw systeem eruit ligt? Precies, daar denkt u liever niet aan. U wilt onbezorgd gebruik maken van uw systeem, maar u heeft zelf de kennis of tijd niet in huis. Een storing aan uw ICT systemen kan al snel geld kosten. WA ICT SOLUTIONS doet er alles aan om dit te voorkomen. Wij onderhouden de servers, werkplekken en software zo optimaal mogelijk. Kwalitatieve systemen en tijdig onderhoud staan bij ons centraal. WA ICT SOLUTIONS biedt complete service met preventief onderhoud en persoonlijke ondersteuning.

Netwerkbeheer

WA ICT SOLUTIONS heeft alle kennis in huis en zo zorgen wij dat ICT systemen altijd optimaal functioneren. Wij nemen het netwerkbeheer van uw bedrijf graag in handen om u te ontzorgen. Wij verdiepen ons in de nieuwste producten en bijbehorende technieken, zo blijven we diensten aanbieden die up to date zijn en u ontzorgen. Wij kunnen uw volledige netwerkinfrastructuur inclusief alle componenten beheren, denk aan bekabeling, firewall, routers, switches en netwerkcomponenten.

Installatie van servers

WA ICT SOLUTIONS kan voor u de volledige installatie van servers en virtualisatie server verzorgen. Belangrijk om te weten is dat product- en platform onafhankelijk zijn. Wij maken gebruik van de gevraagde hardware of adviseren hierin, dit geldt ook voor het gebruik van virtualisatiesoftware dit kan zijn VMware ESXI of Microsoft Hyper-V. Op het gebied van besturingssystemen kunnen wij zowel Microsoft als Linux systemen installeren en beheren. Daarnaast zorgen wij ook voor back-ups van servers lokaal of online en zijn wij bekend met anti-spam en antivirussystemen.

Installatie van werkplekken

Wij kunnen ook zorgen voor de installatie en inrichting van de werkplek verzorgen. Goed om te weten is dat wij product onafhankelijk zijn en veel merken kunnen leveren. Doordat wij ook netwerkonderhoud en server installatie doen kunnen wij dit integreren zodat werkplekken zonder problemen werken. Werkplekdevices met besturingssystemen als Windows, MacOS, Android en IOS kunnen wij leveren. Daarnaast kunnen wij zorgen voor antivirussystemen op werkplekdevices zodat deze optimaal beveiligd zijn maar wel de bedrijfsresources kunnen benaderen.

VOIP

Voor ondernemers is het belangrijk om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. U wilt bereikbaar zijn of u nu onderweg bent of op het kantoor op een en hetzelfde telefoonnummer. VOIP is een dienst die elke organisatie hierbij kan ondersteunen. De voordelen van VOIP zijn:
– Overal bereikbaar op uw zakelijke nummer, dit voor inkomende als uitgaande gesprekken.
– VOIP werkt op hetzelfde netwerk als waarop computers werken, hierdoor hoeft geen aparte bekabeling aangelegd te worden.
– Besparing op maandelijkse kosten omdat er geen eigen telefooncentrale aangeschaft hoeft te worden.
– Bellen tussen medewerkers is kosteloos.

Verkoop van hard- en software

Uw huidige software vervangen voor een nieuwe versie of vervangen voor een beter alternatief? Of uw huidige hardware vervangen omdat deze verouderd is of problemen geeft? Dat kan WA ICT SOLUTIONS voor u regelen. Of het gaat om computers, laptops, servers, netwerkapparatuur, telefoons, printers of andere ICT-gerelateerde producten. WA ICT SOLUTIONS heeft ervaring en kennis van verschillende soorten hard- en software.

Interesse?

Wilt u weten wat WA ICT SOLUTIONS voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van bovenstaande diensten? Neem gerust contact met ons op.